-25%Отстъпка -25%Отстъпка
Kат.номер: 50822
В наличност
Срок на годност: 30.06.2020
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ЕКЗОМЕГА КОНТРОЛ Стерилен емолиентен балсам за суха кожа 200мл

Описание

Продукт със срок на годност: 30.06.2020

А-ДЕРМА ЕКЗОМЕГА КОНТРОЛ СТЕРИЛЕН ЕМОЛИЕНТЕН БАЛСАМ / A-DERMA EXOMEGA CONTROL STERILE BAUME EMOLIENT представлява балсам, който е създаден специално за сухата, иритирала или предразположена към атопичен дерматит кожа, за да я омекотява, регенерира и успокоява. Атопичният дерматит, или известен още като екзема е неприятно заболяване на кожата, което се характеризира със суха и раздразнена кожа, при която се наблюдава силен сърбеж, раздразнение и повишена чувствителност. Неприятното състояние няма открито лечение, но подходящата грижа може да облекчи симптомите. Поради тази причина козметичната компания, A-Derma създава уникалния си балсам за лице и тяло. Формулата на Елсомега балсам за лице и тяло е със специални антибактериални съставки, които осигуряват една ефективна и безвредна грижа дори за най-взискателната и чувствителна кожа. Активната съставка на балсама - Кълнове от Овес Rhealbа е със 100 % натурален произход и е култивирана в югозападна Франция, според нормите на Био Земеделието. Кълнове от Овес Rhealbа успокояват иритация на кожата и я регенерират. Филаксеринът , който е комбинация от есенциални мастни киселини Омега 6 и оригинална активна съставка, индуктор на филагри и Витамин В3 стимулира възстановяването на кожната бариера. Благодарение на уникалната си текстура, която се нанася лесно и попива бърозо в кожата, балсамът хидратира кожата в дълбочина и запазва нейната естествена влага, като по този начин я запазва мека и й доставя усещане за комфорт. Уникалните натурални съставки на балсама го правят подходящ за нанасяне върху лицето и тялото както на възрастни хора, така и на деца и бебета. Бласамът е с висока толерантност проверена под дерматологичен и педиатричен контрол върху атопична кожа. Френската дерматологична козметична компания A-Derma гарантира за ефикасността и сигурността на продукта - A-Derma Ексомега Бласам за суха кожа за лице и тяло. Продуктът е в стерилна опаковка с патентована система за затваряне и остава годен за употрена през целия период на ползване. Продуктът е без аромати, парабени или вещества с действие на консерванти, по този начин се намалява риска от алергични реакции.

Използвайте по 1-2 пъти дневно. След всяка употреба, отстранете излишното количество продукт от отвора на капачката и затворете тубата. Капачката може да промени цвета си с времето, но това не засяга качеството на продукта. За да излезе продуктът, може да се наложи да приложите малко по-силен натиск върху тубата в сравнение с класическа туба, което е нормално.

 Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

24,97 лв.
Стара цена: 33,30 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.