-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: 53052
В наличност
Срок на годност: 31.07.2023
Бърза връзка:

БИОТРЕЙД КЕРАТОЛИН БОДИ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО за бързо възстановяване и хидратацията при суха, сърбяща и опъната кожа с 12% урея лосион 400мл

Описание

БИОТРЕЙД КЕРАТОЛИН БОДИ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО предназначен за бързо възстановяване на хидратацията при суха, сърбяща и опъната кожа. Осигурява ежедневно овлажняване и защитава кожата, като увеличава водното съдържание в епидермиса, нежно излющва натрупаните излишни рогови клетки, възстановява защитната функция на кожата и я предпазва от вредните фактори на околната среда. Кератолин лосион за тяло съдържа 12% Уреа, която дълготрайно регулира съдържанието на влага в кожата и създава усещане за комфорт и нежност.

Не съдържа парабени!

Нанасяйте Кератолин боди лосион два пъти дневно с нежни масажиращи движения върху сухите участъци на тялото. Ако е необходимо може да се използва и по-често. Особено ефективен при употреба след къпане. Подходящ за ежедневна употреба от деца и възрастни.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

12,65 лв.
Стара цена: 15,81 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.