Kат.номер: PH12224
В наличност
Срок на годност: 30.04.2022
Бърза връзка:

СЕНСИБЕЛ НАХТКЕРЦЕН ИНТЕНЗИВ БАЛСАМ с 3% УРЕЯ за чувствителна кожа с подхранващо и овлажняващо действие балсам 50мл

Описание

СЕНСИБЕЛ НАХТКЕРЦЕН ИНТЕНЗИВ БАЛСАМ с 3% УРЕЯ е специално създаден нежен балсам за бебета, деца и възрастни, който има интензивно подхранващо, успокояващо и овлажняващо действие срещу много сухата и чувствителна кожа. Сенсибел Нахткерцен Интензивен Балсам е подходящ при люспи и рагади, примного суха и лющеща се кожа. Нежният балсам успокоява сърбежа, дразненето и неприятното усещане на стягане, което много сухата кожа причинява. Също така има противовъзпалителен, антисептичен ефект и антиоксидантен ефект, което позволява защита на чувствителната кожа от вредното влияние на външните фактори. Интензивното действие на балсама се дължи на висококата концентрация на масло от вечерна роза, богато на есенциални мастни киселини, които стимулират клетъчната регенерация и по-бързото възстановяване на увредената кожа. Маслото от вечерна роза има антиоксидантно и успокояващо действие, то възстановява и предпазва кожата. Ефективният комплекс от масло от вечерна роза, урея, линолова киселина и цинков оксид защитават проблемната кожа от дехидратиране и я поддържат влажна и подхранена за дълъг период от време.  Продуктът е подходящ като съпътстващо средство при лечението на псориазис и невродермит, както и за много малки бебета и деца.  Балсамът е с лека и приятна текстура, попива бъвзо и не съдържа изкуствени оцветители и парфюми. След употреба Сенсибел Интензив прави кожата гладка, овлажнена и успокоена, като същевременно с това оставя дълготрайно усещане за мекота и комфорт.

Начин на употреба:

Чувствителната кожа изисква системни грижи и интензивен приток на мазнина и влага. Поради това при суха и лющеща се кожа Сенсибел Нахткерцен Интензивен Балсам трябва да се нанася многократно през деня.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

12,74 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.