-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: 54084
В наличност
Срок на годност: 31.05.2023
Бърза връзка:

БИОТРЕЙД СКАРЕКС ГЕЛ предназначен за белези, предизвикани от травми, хирургични операции гел 15мл

Описание

БИОТРЕЙД СКАРЕКС ГЕЛ предназначен за белези, предизвикани от травми, хирургични операции, изгаряния и др, заличава плътните и надигнатите (хипертрофични) белези, подходящ е за използване след лазер терапия, за намаляване на зачервяването и оттока, тъй като има мощно антиоксидантно и противо-възпалително действие. Scarex е силиконов гел може да бъде използван върху всички части на тялото - лице, сгъвки и стави. Продуктът спомага за изравняването и изглаждането на белега, поддържайки еластичността и хидратацията на засегнатото място. Съдържащите се Витамин Е и Провитамин B5, в съчетание с високоплътните медицински силикони, подпомагат бързото възстановяване на кожата. Scarex gel създава силиконова микро-мембрана, която попива лесно, без да лепне и да оставя петна.

Почистете и подсушете белега. Нанесете малко количество гел и втрийте. Изчакайте 5-10 мин. да изсъхне напълно. Прилагайте два пъти дневно - сутрин и вечер в продължение на 12-16 седмици. Употребата на Scarex gel може да започне най-рано 24 часа след сваляне на конците. След изсъхването на Scarex gel можете да нанасяте грим. Подходящ за употреба и при деца. Да не се прилага върху незаздравяли рани! Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

20,73 лв.
Стара цена: 25,91 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.