Kат.номер: ST17098
В наличност
Срок на годност: 31.12.2022
Бърза връзка:

ВИШИ ТЕРМАЛНА ВОДА / VICHY THERMAL WATER със силно успокояващо и укрепващо действие за чувствителна кожа термална вода 150мл

Описание

ВИШИ ТЕРМАЛНА ВОДА / VICHY THERMAL WATER е богата на редки минерали, която е предназначена за чувствителна кожа и за освежаване и успокояване на всеки тип кожа. Тя е с напълно естествени активни съставки, хипоалергенна е, няма аромат и не съдържа консерванти. Призната е със своето силно успокояващо и укрепващо действие, което е доказано чрез 34 клинични теста под дерматологичен контрол. Действа освежаващо на кожата и спомага за намаляване на дискомфорта. Успокоява раздразнената кожа и я защитава от външните влияния. Укрепва естествените защитни механизми на кожата и ускорява обновяването на клетките. Кожата придобива видимо по-млад и свеж вид. Ускорява обновяването и метаболитните процеси, като по този начин кожата възстановява своя баланс, комфорт и сияен тен.
Начин на употреба:
След като се премахне грима и преди да се нанесе дневната грижа, лицето се напръсква с Виши Термална Вода от 30 см разстояние върху напълно почистена кожа, оставя се да попие за няколко секунди и след това се подсушава с чиста кърпа. Може да се използва и за фиксиране на грима или за освежаване на кожата през целия ден.
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

15,85 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.