Kат.номер: W51785
В наличност
Срок на годност: 30.08.2022
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ЦИТЕЛИУМ ПОДСУШАВАЩ ЛОСИОН / A-DERMA CITELIUM LOTION ASSECHANT подсушаващ и успокояващ раздразненията лосион 100мл

Описание

А-ДЕРМА ЦИТЕЛИУМ ПОДСУШАВАЩ ЛОСИОН / A-DERMA CITELIUM LOTION ASSECHANT осигурява успокояващо, подсушаващо и защитно действие при подмокрящи кожни раздразнения. Подходящ за бебета, деца и възрастни. Лосионът не оставя следи върху кожата и дрехите, съвместим е с медикаментозно лечение и не съдържа парабени. Цителиум Подсушаващ Лосион е много подходящ при подмокряне в областта на сгъвките. Той се грижи за областта на пъпната връв, при зачервяване на седалището, при зони с подмокрящи раздразнения с отслабена естествена защита и пришки. Може да се прилага за лице, тяло и лигавици. Продуктът много често е наричан "бял еозин", тъй като има същата подсушаваща ефикасност като еозина, плюс допълнителна ефикасност, без да оставя следи. За по-добра ефективност се препоръчва използването му заедно с Дермалибур+ Пенещ се Гел.

А-Дерма Цителиум Подсушаващ Лосион се нанася 2 пъти дневно.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

21,80 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.