Kат.номер: W51835
В наличност
Срок на годност: 30.09.2022
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ЦИТЕЛИУМ ПОДСУШАВАЩ СПРЕЙ / A-DERMA CITELIUM SPREY ASSECHANT подсушаващ при подмокрящи кожни раздразнения за лице, тяло спрей 100мл

Описание

А-ДЕРМА ЦИТЕЛИУМ ПОДСУШАВАЩ СПРЕЙ / A-DERMA CITELIUM SPREY ASSECHANT представлява спрей за лице тяло, който подсушава и успокоява прекалено влажните зони, като същевременно с това поддържа кожата суха, като по този начин намалява  иритацията и отока на раздразните участъци. A-Derma Цителиум Подсушаващ Спрей е създаден специлно за употреба от бебета, деца и възрастни , които страдат от мацерация. Това е състояние, което се получава при продължително излагане на кожата на влага. Състоянието се характеризира с размекване на тъканите, поради това тя изглежда набръчкана, с променен цвят и става по-лесно уязвима за инфекции, развитие на бактерии, вируси и гъбички. Мацерация може да се получава при продължителен престой във вода, при лечение на рани с превръзки, които се намокрят, при продължително носене на гумени или латексови ръкавици, като и порди други фактори. Формулата на подсушаващия спрей се състои от полезни съставки, които осигуряват изключително нежна грижа. Активните съставки - Овес Rhealba, магнезиеви силикати и цинков оксид, подсушават, успокояват и защитават подмокрените участици, склонни към раздразнениея и оток. Употребата на подсушаващия спрей поддържа кожата суха,  намаля отока на иритирания участък, успокоява възпаленията на епидермиса и Ви остава с усещане за комфорт. Продуктът е безцветен, не съдържа оцветители, парабени, и ароматизатори. Подсушаващият спрей е тестван под дерматологичен и педиатричен контрол и е съвместим с медикаментозно лечение.

A-Derma Cytelium Drying Spray with wheat for face and body е подсушаващ и успокояващ неоцветен спрей за иритирана кожа със зони на подмокрящи раздразнения /влажни участъци, кожни гънки, епидермиса в зоната на седалището/. Използвайте 2 пъти дневно. За лице, тяло и външни лигавици. За бебета, деца, възрастни.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

19,20 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.