Kат.номер: 51483
В наличност
Срок на годност: 30.10.2021
Бърза връзка:

МУСТЕЛА БЕБЕ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ЛОСИОН SPF 50+ за лице 40мл

Описание

МУСТЕЛА БЕБЕ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ЛОСИОН SPF 50+ за лице за бебета и деца от деня на раждането. Много висока защита SPF50+ UVB UVA. Много висока водоустойчивост. Подсилва кожната бариера и предпазва богатството от кожни стволови клетки от UV лъчите благодарение на захарите от авокадо. Гарантирана безопасност от деня на раждането. При слънцечувствителна и с непоносимост към слънцето кожа, включително и атопична кожа. Тестван под дерматологичен и педиатричен контрол. Висока поносимост. Хипоалергенен - формула за намаляване на риска от алергични реакции. 0% парфюм, алкохол.

Инструкции за употреба: Деца под 3 годишна възраст не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина. Ако излагането на слънце не може да се избегне, нанасяйте обилно количество от лосиона върху суха кожа на всеки 2 часа и след всяко излизане от водата (напр. 5 дози за лицето). Пазете бебетата и децата от пряка слънчева светлина. За да защитите кожата от вредните слънчеви лъчи, носете шапка, тениска и слънчеви очила. Избягвайте директен контакт на продукта с очите.                          

Приятен за употреба: Кремообразен, лесно се нанася върху бебешката кожа, без да оставя лепкави следи. Оставя кожата мека, еластична и хидратирана. Със своята лека и невидима текстура върху кожата, лосионът е силно устойчив на вода, пот и триене от кърпа и дрехи. Помпата доставя малко количество от продукта, така че той може да се нанася по-прецизно. Перфектен за деликатните части от лицето на бебета и деца. Обезвъздушената туба осигурява продуктът да се доставя при оптимални хигиенни условия. При всяко дозиране тубата се свива и лесно може да се види какво количество от продукта остава. Идеален при пътуване, този джобен формат може да се побере във всяка чанта, така че може да го вземете навсякъде.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

26,05 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти