Kат.номер: 50018
В наличност
Срок на годност: 31.01.2022
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ДЕРМАЛИБУР+ Пенещ се гел за раздразнена кожа 250мл

Описание

А-ДЕРМА ДЕРМАЛИБУР+ ПЕНЕЩ СЕ ГЕЛ / A-DERMA DERMALIBOUR+ GEL MOUSSANT деликатно почистващ продукт, който осигурява най-нежната хигиена за раздразнена кожа. Подходящ е за цялото семейство. Гелът не щипе очите, има меки почистващи агенти и е богат на свръхобогатяващи агенти. Благодарение на по-кремообразната си и деликатна пяна е идеален за почистване на лицето и скалпа. Не съдържа парабени. Дермалибур+ Пенещ се Гел предпазва кожата и може да се използва самостоятелно или в комбинация с други продукти от серията, или в съчетание с медикаментозно лечение. Той е изключително подходящ за кърмачета, деца и възрастни, като може да се използва ежедневно върху раздразнена кожа. Като допълнение може да се прилага и третираща грижа от серията Dermalibour+ Крем при сухи раздразнения или Cytelium Лосион или Спрей при подмокрящи раздразнения. 

Нанасяйте Дермалибур+ Пенещ се Гел по 1 или 2 пъти на ден върху лицето, тялото, външните лигавици и скалпа. След това изплакнете обилно.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

29,17 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.