Kат.номер: PH31518
В наличност
Срок на годност: 31.01.2024
Бърза връзка:

ВИТЕЛА ВЪРСИ ГЕЛ при кожни проблеми 100мл

Описание

ВИТЕЛА ВЪРСИ ГЕЛ e дерматологичен гел предназначен за грижа за кожата на цялото тяло. Той помага в борбата с кожни проблеми, причинени от кожния лишей Pityriasis Versicolor и себорея (себореен дерматит). Симптомите на Pityriasis Versicolor се проявяват под формата на светли или тъмни петна по кожата, в резултат от наличие на себорея или пърхот.

Активните съставки в гела са Octopirox и ихтиол.

Octopirox има противогъбични свойства, които почиства кожата на гъбички, които причиняват на петната. Ихтиолът намалява прекомерното производство на себум и има противовъзпалителни свойства. Резултатът: Когато се използва редовно, Vitella Versi изсветлява тъмните петна по кожата, а белите петна изчезват при слънчеви бани, когато гелът се използва редовно. Дерматологично тестван продукт!

Начин на употреба: Нанесете върху засегнатата област веднъж на ден. Втрийте в кожата за 1-2 минути. Преди да използвате продукта, е препоръчително измиването на кожата с Mediket Versi душ гел. Използвайте Vitella Versi за период от 3-4 седмици и след това Mediket Versi за още 4-5 седмици.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

12,19 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.