Kат.номер: SF9989097
В наличност
Срок на годност: 28.06.2021
Бърза връзка:

ЕУСЕРИН ОЛИО СТРИИ ефикасно действие срещу стрии 125мл

Описание

ЕУСЕРИН ОЛИО СТРИИ е разработено специално за нуждите на чувствителната кожа, дори по време на бременност. То съдържа витамин Еи висококачествени чисти растителни масла, богати на линолеева киселина, ненаситена мастна киселина, която подсилва естествената бариерна функция на кожата.Олиото е лесно за нанасяне и се абсорбира бързо. Нанасянето с обикновен масаж стимулира кръвообръщението, подобрява еластичността на кожата и намалява появата на стрии. 

Изследванията доказват, че Eucerin Олио против стрии значително намалява стриите и показва отлична ефективност и поносимост от кожата.

ОСНОВНИ ИЗВОДИ

30 жени със striae distensae (стрии), родили преди 6 до 12 месеца , взеха доброволно участие в изследването на Eucerin.

Стриите са тънките червени или бели линии, които се появяват в следствие на бързата промяна (отслабване или напълняване) в определени зони на тялото.

Нанасянето на Eucerin Олио против стрии два пъти дневно в рамките на шест месеца доведе до рязко намаляване на стриите и усили сериозно кръвообръщението в капилярите. Липсваше подобряване на състоянието на кожата в зони, оставени без намеса.

Продуктът показа добра поносимост от чувствителна кожа.

Нанасяйте олиото два пъти дневно върху засегнатите зони. Нежно масажирайте с кръгови движения, докато се абсорбира напълно.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

29,39 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.