Kат.номер: W49661
В наличност
Срок на годност: 31.01.2021
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ПРОТЕКТ КИДС СЛЪНЦЕЗАЩИТНО МЛЯКО SPF50+ / A-DERMA PROTECT KIDS SPF50+ SUN MILK висока защита за лице и тяло мляко 250мл

Описание

А-ДЕРМА ПРОТЕКТ КИДС СЛЪНЦЕЗАЩИТНО МЛЯКО SPF50+ / A-DERMA PROTECT KIDS SPF50+ SUN MILK е водоустойчиво слънцезащитно мляко за деца с много висока фото защита, предпазва от вредните ефекти на UV лъчите, подсилва небалансираната кожна бариера и съхранява клетъчните защити.

Нанесете върху кожата и разнесете с масажни движения.

Преди всяко излагане на слънце, напръскайте достатъчно количество от продукта (напр. 3-4 пръскания на предмишницата на детето или 6 пръскания на предмишницата на възрастен).

Намаляването на количеството от продукта води до не достатъчно ефективно ниво на слънцезащита.

Избягвайте слънцето в часовете от 11:00 до 16:00 ч.

Не излагайте бебета и малки деца на директна слънчева светлина.

Използвайте допълнителна защита (шапки с козирка, очила, тениски). Избягвайте контакт с очите. Ако попадне продукта в очите, измийте обилно с вода.  Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца. Да не се използва след крайния срок. Да няма пряк контакт с очите.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

41,10 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти