Kат.номер: 90641
В наличност
Срок на годност: 31.01.2026
Бърза връзка:

КАЛМИДЕРМ крем при кожни раздразнения 40гр

Описание

Калмидерм крем е козметичен продукт на растителна основа с невен, лайка и лавандула. Успокоява сърбежа, облекчава раздразненията и подпомага възстановяването баланса на кожата. Калмидерм крем е изключително подходящ за употреба в следните ситуации: - при кожни обриви и драскотини - зачервяване и сърбеж - ухапвания и ужилвания от насекоми - обриви от растения - леки слънчеви изгаряния - алергия и атопична екзема -суха кожа.

Калмидерм крем прониква бързо в кожата и не оставя мазни следи. Не съдържа парабени. Подходящ за: Възрастни и деца над 3г.

Активни съставки: Тинктура от лайка 4%, тинктура от невен 4%, тинктура от теснолистна коприва 2%, ментол 0,24% , етерично масло от лавандула 0,4%, емулсия от етерични масла. Дозировка: Прилагайте 2 - 4 пъти дневно.

Предупреждения: В случай на предизвикано от слънцето кожно раздразнение или зачервяване, се препоръчва да се избягва продължителното излагане на слънце, до преминаване на раздразнението. Екстрактите, използвани в крема, съдържат алкохол: възможно е да възникне парене, ако Калмидерм се нанася върху рана. Бъдете внимателни, когато го прилагате в близост до очите. Не нанасяйте върху сериозни изгаряния. В случай на свръхчувствителност към някоя от съставките веднага прекратете употребата. Използвайте до 12 месеца след отваряне. Да се съхранява на тъмно, сухо и проветриво място, недостъпно за малки деца.

 Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

11,90 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.