Kат.номер: PH29586
Бърза връзка:

АБОФАРМА ЛИХЕНСЕД / ABOPHARMA LICHENSED овлажняващ спрей за нос 15мл

Описание

АБОФАРМА ЛИХЕНСЕД / ABOPHARMA LICHENSED спрей за нос е медицинско изделие, предназначено за почистване на носната кухина. Продуктът съдържа физиологичен разтвор, който благоприятства насалната деконгесия (отстраняването на секрети от носната кухина) и улеснява дишането. Присъствието в него на патентованата формула на Lichensed® осигурява комфорт и облекчава възпалението на носа: благодарение на бариерния ефект, дължащ се на полизахаридния компонент, продуктът овлажнява  и предпазва носната лигавица. Етеричните масла от евкалипт, клек и чаено дърво придават на Спрея за нос приятен балсамов и освежаващ ефект.

 СЪСТАВ: Lichensed® патентована формула с активни съставки от Исландски лишей (Cetraria islandica), Котешки нокът (Uncaria tomentosa), Пропо-лис (Propolis), Кръглолистна росянка (Drosera rotundifolia), морска вода, етерични масла от евкалипт, клек и чаено дърво. Помощни вещества: вода, полисорбат 20, алкохол, калиев сорбат, лимонена киселина.

 НАЧИН НА УПОТРЕБА:  РАЗКЛАТЕТЕ ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА:  Възрастни: 1-2 впръсквания във всяка ноздра на всеки 3-4 часа.  Деца от 2 до 6 години: 1 впръскване във всяка ноздра на всеки 8 часа.  Деца 6 години и нагоре: 1-2 впръсквания във всяка ноздра на всеки 6-8 часа.  Дръжте бутилката във вертикална позиция, вкарайте накрайника в носната кухина и натиснете  бързо и рязко.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Внимателно затворете бутилката след всяка употреба. Да не се използва в случай на свръхчувствителност или алергия към някоя от съставките.  При бременност, кърмене и деца под 2 години, използвайте продукта след консултация с лекар.  Да се пази от деца. Продължителната употреба може да предизвика свръхчувствителност -  в този случай трябва да се преустанови използването и  се консултирайте с вашия лекар.  Не използвайте, ако опаковката е повредена. Да не се използва след изтичане срока на годност.

СЪХРАНЕНИЕ: Съхранявайте на хладно, сухо място, далеч от източници на топлина при температура под 25°C.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

8,40 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.