Kат.номер: W48674
В наличност
Срок на годност: 31.05.2022
Бърза връзка:

АНГАЛ МЕНТОЛ спрей за гърло 30мл

Описание

Ангал Ментол е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса. Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие. Препоръчва при: лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнения като възпаление на венците, устната лигавица и афти. Ангал Ментол не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици. Не използвайте Ангал Ментол: ако сте алергични към хлорхексидинов глюконат или лидокаинов хидрохлорид, или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6); При деца под 6-годишна възраст.

Дозировка: Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Това лекарство не трябва да се използва за дълъг период от време. Консултирайте се с Вашия лекар ако симптомите Ви не се повлияват или се влошават след 3-4 дни.

Препоръчителната доза е:

  1. Възрастни и деца над 12-годишна възраст: 3 до 5 впръсквания, 6 до 10 пъти дневно.
  2. Деца над 6-годишна възраст: 2 до 3 впръсквания, 3 до 5 пъти дневно.
  3. Не използвайте това лекарство при деца под 6-годишна възраст.

Състав: Активните вещества са: хлорхексидинов диглюконат 2 мг/мл и лидокаинов хидрохлорид 0,5мг/мл.Другите съставки са: етанол, глицерол, безводна лимонена киселина, левоментол, цинеол, захарин-натрий, пречистена вода.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

14,35 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.