Kат.номер: W43824
Бърза връзка:

АПИМЕД ОРАЛ спрей за гърло 20мл

Описание

АПИМЕД ОРАЛ е спрей за гърло, съдържащ екстракт от прополис, масло от мента и глицерол, който успокоява възпаленото гърло и намалява дразненето в устната кухина. Апимед Орал спрей образува защитен слой, който успокоява възпаленото гърло и намалява дразненето в устната кухина. Възпаленото и зачервено гърло често се дължи на настинка, грип, вирусни инфекции, а също и на запрашеността на въздуха или работата на климатиците. Спреят създава тънък защитен филм върху лигавицата на устата и гърлото, като действа като бариера срещу вредните влияния на околната среда (замърсен и запрашен въздух, микроорганизми, въздуха в климатизираните помещения), освен това и успокоява възпаленото гърло. Етеричното ментово масло има лек локално обезболяващ ефект и оставя приятно усещане за свежест.

Състав: АЛКОХОЛ, ВОДА,ЕКСТРАКТ ОТ ПРОПОЛИС, ГЛИЦЕРИН, МАСЛО ОТ МЕНТА.

Начин на употреба: Напръскайте с Апимед Орал спрей лигавицата на устата и гърлото 2-3 пъти дневно. Спреят е снабден с апликатор с дълго рамо, който улеснява нанасяне на по-трудно достъпните места в устната кухина и гърлото.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

5,50 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.