Kат.номер: PH34054
В наличност
Срок на годност: 31.01.2023
Бърза връзка:

ЦИКАТРИДИНА / CICATRIDINA при сухота на носната лигавица назална маз 15гр

Описание

ЦИКАТРИДИНА / CICATRIDINA назална маз омекотява и облекчаването на сухата и раздразнена носна лигавица, поддържа хидратация и подпомага възстановяването на тъканите след хирургични интервенции, повърхностни лезии и епистаксис. Хиалуроновата киселина създава защитен филм, който предпазва от външни фактори и патогенни.
Цикатридина назална маз осигурява защитно и овлажняващо действие в случаи на ринит или синузит, фармакологично лечение, специфични условия на околната, предотвратява образуването на корички. Оказва благоприятен ефект при сухота и дразнене на периназалната област. Подходящ за възрастни и деца над 3 години.

Активни съставки: натриева сол на хиалуронова киселина, азиатска центела, невен, алое вера, масло от сладък бадем, ВНТ, витамин Е ацетат, пропиленгликол, бял вазелин, течен парафин, рициново масло, карнаубски восък, бензалкониев хлорид.

Дозировка: За възрастни и деца да се прилага 2-3 пъти на ден. Дозирайте необходимо количество от назалната маз върху пръста си в зависимост от размера на засегнатата зона и с леки движения го нанесете вътре в ноздрите и /или в периназалната област.

Предупреждения: Да не се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките. Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба. Преди да използвате в съчетание с други медицински продукти и лекарства за назална употреба, се посъветвайте се с лекар.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

18,50 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.