Kат.номер: ST18715
В наличност
Срок на годност: 31.10.2021
Бърза връзка:

ФЕМИНЕЛА ВАГИ С вагинални табл. х 6 

Описание

ФЕМИНЕЛА® ВАГИ C

ПРИЛОЖЕНИЕ
Вагиналните таблетки Феминела® Ваги C са създадени за естествена защита на вагиналната микросреда чрез поддържане или възстановяване на физиологичното pH. Прилагането на вагиналните таблетки Феминела® Ваги C превръща бързо вагиналната среда в неподходяща за растежа на нежелани анаеробни микроорганизми, отговорни за развитието на бактериална вагиноза, също и по време на бременността. Вагиналните таблетки Феминела® Ваги C подпомагат лечението и профилактиката на бактериалната вагиноза. Те са особено полезни при пациентки с рецидив на заболяването и като последваща терапия след прилагането на традиционните антибиотици.

ДОЗИРОВКА
Поставете една вагинална таблетка дневно, за предпочитане вечер преди лягане.
Съветваме Ви да прилагате лечението поне 6 дни, за да възстановите физиологичното pH и нормалната вагинална флора. При необходимост, лечението може да бъде продължено или повторено.

Само за вагинална употреба!
Феминела® Ваги C да не се прилага за лечение на вагинити (те се характеризират с болка и възпаление), защо аскорбиновата киселина може да засили дразнението на вагиналния епител.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

15,64 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.