Kат.номер: PH31240
В наличност
Срок на годност: 31.05.2021
Бърза връзка:

МИКОВАГ при вагинална микоза вагинални овули х 10

Описание

Вагиналната кандидоза е инфекция, причинена от гъбички от рода Candida. Те обичайно присъстват във вагиналната флора и са в равновесие с останалите микроорганизми. При определени условия, като намален имунитет, лечение с антибиотици или кортикостероиди, недостиг на витамини, диета, богата на въглехидрати, стрес, носене на стегнато или синтетично бельо), гъбичките от рода Candida се размножават прекомерно и нарушават баланса на вагиналната флора. Техният свръхрастеж предизвиква развитието на вагинална кандидоза.

Показания:
Миковаг плюс вагинални овули са предназначени за адювантно лечение на вагинална микоза. Имат балансиращо и нормализиращо действие върху вагиналното pH, което е полезно в борбата с колонизацията на патогени. Благодарение на своето успокояващо действие, Миковаг овулите отслабват неприятния сърбеж и усещането за парене.

Състав:
Полусинтетични глицериди, борна киселина, силициев диоксид диметил силилират, бизаболол, витамин Е ацетат, млечна киселина.

Начин на приложение:
Поставяйте по 1 овула на ден, за предпочитане преди лягане, или както е указал вашият лекар.
Извадете овулата и я поставете дълбоко във вагината. Измийте ръцете си преди и след употреба.


Съхранение:
Съхранявайте Миковаг плюс при температури между 4о и 25о Целзий.
Не излагайте мед.изделие на светлина и топлина. Пазете от деца.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

18,17 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.