Kат.номер: ST13947
В наличност
Срок на годност: 31.10.2023
Бърза връзка:

СИНУПРЕТ ФОРТЕ при синузити и кашлица табл. х 20

Описание

СИНУПРЕТ ФОРТЕ е лекарствен продукт, без лекарско предписание, съдържащ комбинация от билки, предназначен за лечение на остри и хронични възпаления на параназалните синуси и дихателните пътища, както и като допълнително средство при антибиотично лечение на тези заболявалия. Коренът от тинтява, който присъства в състава на Bionorica Синупрет Форте активизира производството на бели кръвни клетки, което се отразява благоприятно на имунната защита на организма. Бъзът е мощен имуностимулатор има силно антиоксидантно действие и съдържа множество ценни минерали и микроелементи. Киселецът помагат в отстраняването на токсините от организма, а върбинката притежава противовъзпалително и термопонижаващо действие.

Начин на употреба :

Препоръчителната доза е за възрастни и юноши над 12 години: 1 обвита таблетка 3 пъти дневно.

Обвитата таблетка трябва да се преглътне без да се дъвче, ако желаете с малко течност (напр. чаша вода). Пациенти с чувствителен стомах трябва да бъдат посъветвани да приемат Синупрет форте обвити таблетки след хранене.
Синупрет форте обвити таблетки не трябва да се приемат повече от 7 - 14 дни.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

9,06 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.