Kат.номер: W7620
Бърза връзка:

ЛИОТОН 1000 / LIOTON 1000 при разширени вени гел 100гр

Описание

ЛИОТОН 1000 / LIOTON 1000 е предназначен за лечение на заболявания на повърхностните вени като варикозно разширени вени и свързаните с тях усложнения: флеботромбоза, тромбофлебит, повърхностен перифлебит, варикозни язви, следоперативен варикофлебит, последствия след сафенектомия (отстраняване на вена сафена). Lioton 1000 gel се прилага и при травми и контузии, локализиран оток и инфилтрати, подкожни хематоми, травми и навяхвания на мускулите, сухожилията и ставните връзки. Подходящ за възрастни. Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки: Хепарин (heparin sodium) 1000UE/гр

Дозировка: Един до три пъти дневно, 3-10cm гел се нанасят върху засегнатия участък от кожата и леко се втриват.

Предупреждения: Не използвайте Лиотон 1000 гел, ако сте свръхчувствителни към хепарин или някое от помощните вещества на лекарството. Лиотон 1000 гел не трябва да се използва в случай на кръвотечение, върху открити рани и върху лигавици, както и върху инфектирани участъци при наличие на гнойни процеси. Поради ограничен опит и липса на данни, не трябва да се използва при деца. Няма налични данни за използването му при бременни и кърмещи майки.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

24,22 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.