Kат.номер: W3377
Срок на годност: 31.03.2020
Бърза връзка:

ФЕРВЕКС БЕЗ ЗАХАР прахчета за деца при простуда и грип с вкус на малина сашета х 8

Описание

ФЕРВЕКС БЕЗ ЗАХАР представлява лекарствен продукт, без лекарско предписание, за перорално приложение, съдържащ парацетамол, фенирамин малеат и аскорбинова киселина, който облекчава състояния на простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипоподобни състояния при деца между 6 и 15 години. Фервекс Прахчета за деца е комбинация от аналгетик, антипиретик и антиалергично средство, което се бори с високата температура, хремата и запушения нос. Фервекс за деца е без захар.

Начин на употреба:

■ деца от 6 до 10 години: 1 саше 2 пъти за 24 часа
■ деца от 10 до 12 години: 1 саше 3 пъти за 24 часа
■ деца от 12 до 15 години: 1 саше 4 пъти за 24 часа
 
МЕТОД И НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ
Необходим е интервал от поне 4 часа между приложенията. Сашетата трябва да се приемат с достатъчно количество гореща или студена вода. Перорално приложение.
 
• ЧЕСТОТА НА ЛЕЧЕНИЕТО
Интервалът между две дози трябва да бъде поне 8 часа. Максималната доза парацетамол е 80мг/кг/ден при деца с тегло под 37кг и 3гр на ден при деца с тегло от 38 до 50кг.
Всяко саше съдържа 2.4гр захар.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

7,42 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.