Kат.номер: ST42128
В наличност
Срок на годност: 31.03.2022
Бърза връзка:

БИОЗИН КИДС естествен източник на имунитет сироп за деца 100мл

Описание

БИОЗИН КИДС е хранителна добавка с уникална формула, разработена специално за деца. Имуностимулантът  е с приятен вкус на ягода и повишава имунитета и защитните сили на детския организъм като го предпазва от болести, благодарение на мощното и синергистично действие на комплекса от коластра, витамин D3, Цинк и Инозитол.

Биозин Кидс повишава устойчивостта на организма към вирусни заболявания, спомага за правилното функциониране на имунната система и допринася за здравословния и пълноценен растеж на децата. Коластрата е изключително богат източник биоактивни вещества, като витамините А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, C, Е, минералите Хром, Цинк, Натрий, Желязо, Фосфор, Калций, Калий, така необходими на организма за правилното развитие и функциониране на имунната система и работи за по-доброто здраве на почти всички системи в човешкия организъм – имунна система, опорно-двигателна система, нервната  система, стомашно-чревен тракт, мускулна система.

Течната коластра се дистрибутира по естествен начин върху лигавиците на храносмилателния и дихателния тракт, като рязко повишава едновременно както локалния, така и системиния имунитет.

Сироп с вкус на ягода. Подходящ за деца във всички възрасти

Състав:

1 доза от 5 мл. БИОЗИН КИДС съдържа:

  • Коластра 200 мг
  • Витамин Д3 10 µg (400 МЕ)
  • Цинк (цинков глюконат) 2,5 мг
  • Инозитол 20 мг

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН, ЗАХАР, АЛКОХОЛ!

Една опаковка BIOZIN KIDS съдържа 100мл (20 дози) течна формула в шише с адаптер и една дозираща спринцовка.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

 

22,33 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.