Kат.номер: SF10032244
В наличност
Срок на годност: 28.10.2020
Бърза връзка:

ДЖЕЙМИСЪН ПРОБИОТИК БЕБЕ капки 8,6мл х 126

Описание

Джеймисън Пробиотик Бебе е течен пробиотичен продукт за бебета и деца с благотворно действие за стомашно-чревния тракт и устойчив имунитет при бебето.
Осигурява на организма така необходимите полезни бактерии и намалява податливостта към инфекции или болести. Всяка доза Пробиотик Бебе подпомага чревната функция и храносмилането, повлиява благоприятно при колики, запек и киселинен рефлукс, намалява раздразнителността и плача. Оказва положителен ефект при чревни инфекции, диария, алергии и кожни проблеми, облекчават неразположението и дискомфорта, намалява рискът от „разтроен стомах.
Джеймисън Пробиотик Бебе спомага за здрава, балансирана микрофлора и устойчив имунитет.
Подходящ за:
Бебета и деца от 1 месечна до 3 годишна възраст
Активни съставки:
1 доза от 5 капки съдържа:
Bifidobacterium Animalis Subsp. Lactis (Bb-12®)  1 Billion Cfu*
Дозировка:
По 5 капки (1 доза) дневно
Предупреждения:
Джеймисън Пробиотик Бебе е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Съхранение:
Да се съхранява на стайна температура при 15° –  25°С.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

18,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.