Kат.номер: W23755
В наличност
Срок на годност: 28.02.2022
Бърза връзка:

УРГО ЗА МАЗОЛИ лепенки х 12

Описание

УРГО ЗА МАЗОЛИ КОРИСИД са единично опаковани пластири за локално лечение на твърди и меки мазоли, кокоши трън и мазолести образувания.

Описание

Съдържащата се салицилова киселина действа върху мазолестите образувания – защитният диск осигурява комфорт и предпазва здравата кожа – залепващото покритие прикрепва пластира към определеното място

Указание за употреба: Прилагайте пластира ежедневно, за предпочитане вечер преди лягане. Измийте краката с топла вода и подсушете внимателно. Поставете пластира, така че активната зелена част да покрие мазолестото образувание, като се внимава да не е в контакт със здравата кожа.

Характеристики

Противопоказания

Пластирът не трябва да се използва върху инфектирани мазоли, в случаи на алергия към салициловата киселина или към някоя от останалите съставки.

Предупреждения при употреба

 - Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

 - Този продукт  разяжда кожата. Да не се прилага върху здравата кожа около мястото, което се третира.

-  Преустановете използването при поява на болка.

- В случаи на артрит, диабет или невропатия, консултирайте с лекар преди да го прилагате.

-  Ако следвате  указанието за употреба и въпреки това лечението е неуспешно и проблемът се възобнови, моля консултирайте се с лекар. Той ще направи необходимите изследвания, за да установи причината и ще предприеме действия за съответното лечение (ортопедични средства за корекции на опората, специални обувки).

-  Като всички активни вещества, в някои случаи този продукт може да предизвика нежелани реакции с различна тежест, по специално раздразнение на кожата, ако се прилага върху здрава кожа, алергии.

 - Ако имате съмнения, обърнете се за съвет към вашия фармацевт или лекар.

Разгледайте и останалите продукти на марката УРГО. Всички продукти в категорията Превързочни материали -> Лепенки.      

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.                             

7,26 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.