Kат.номер: W27842
В наличност
Срок на годност: 31.01.2022
Бърза връзка:

КРИСТАЛЕНС X-CLEAR разтвор за твърди лещи 250мл

Описание

КРИСТАЛЕНС X-CLEAR е комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване на твърди контактни лещи.Има отличен антимикробен ефект, миещо и почистващо действие. Премахва наслоените по лещите протеини, липиди и други отлагания. Осигурява целодневен комфорт. Подходящ за твърди контактни лещи.

Активни съставки: Стерилен изотоничен буфериран разтвор, съдържащ борна киселина, боракс, натриев цитрат, натриев хлорид, динатриева сол на ЕДТА, нейоногенен сърфактант (кополимер полипропиленгликол + полиетиленгликол) и полихексаметилен бигуанид 0,0002%

Начин на употреба: Ежедневно след сваляне, лещите се поставят за съхранение в 2-3ml от разтвора. Преди поставянето им отново, лещите се промиват обилно с разтвор Kristalens X-Clear или Solex Lux.

Предупреждения: Не използвайте Кристаленс X-Clear, ако предпазният пръстен е повреден или липсва. Не използвайте, ако опаковката е отворена или повредена. Съхранявайте на стайна температура. В опаковката е включен и контейнер за съхранение на лещи.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

8,45 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти