Kат.номер: W27843
Срок на годност: 31.01.2022
Бърза връзка:

ХЕКСАЛЕНС разтвор за меки лещи 250мл

Описание

ХЕКСАЛЕНС е комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване на контактни лещи. Има овлажняващо действие, което създава комфорт при носене на лещите. Подходящ за всички видове меки контактни лещи.

Активни съставки: Multiply Effects Technology е стерилен, изотоничен, буфериран разтвор съдържащ борна киселина, боракс, натриев цитрат, натриев хлорид, динатриева сол на ЕДТА, нейоногенен сърфактант и полихексамелитен бигуанид 0,0001%.

Начин на употреба: Ежедневно, след сваляне и почистване, контактните лещи се поставят за съхранение в 2-3ml от разтвора. Преди поставянето им отново лещите се промиват обилно с Hexalens.

Предупреждения: Не използвайте Хексаленс, ако предпазният пръстен е повреден или липсва. Не използвайте, ако опаковката е отворена или повредена. Съхранявайте на стайна температура. В опаковката е включен и контейнер за съхранение на лещи.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

8,45 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.