Kат.номер: ST51476
В наличност
Срок на годност: 30.06.2021
Бърза връзка:

ОПТИ ФРИ РЕПЛЕНИШ разтвор за лещи 90мл

Описание

ОПТИ ФРИ РЕПЛЕНИШ e многофункционален дезинфекционен разтвор за лещи, който почиства, дезинфекцира и задържа влагата по-дълго върху повърхността на лещите за максимален комфорт през целия ден. Opti-Free Replenish премахва наслоените през деня протеини и задържа влагата на повърхността на лещата до 14 часа.  Предлага високо ниво на дезинфекция срещу бактерии и гъбички. Подходящ  за всички видове меки контактни лещи.
Действие: Почиства – съдържа нежни почистващи агенти, които премахват наслоените през деня протеини. Задържа влагата на повърхността на лещата през целия ден. Предлага високо ниво на дезинфекция - убива бактериите, които могат да причинят инфекции.

Начин на употреба:
1.Отстранете напълно фолиото от запушалката на новия разтвор.
2.Винаги измивайте ръцете си преди поставяне и сваляне на лещите.
3.Почиствайте и дезинфекцирайте Вашите лещи след всяко сваляне.
4.Винаги започвайте с дясната леща (по изключение с лявата) и спазвайте реда на манипулацията, за да не объркате лещите.
5.След изваждане на лещата от контейнера отстранете остатъчния разтвор и го оставете да изсъхне.
6.Сменяйте Вашите контактни лещи по схема, определена от Вашия лекар.

Предупреждения: Не използвайте Опти Фри Реплениш при свръхчувствителност към някоя от съставките. Съхранявайте при стайна температура, на недостъпно за деца място. Не използвайте, ако опаковката е отворена или повредена.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.
 

14,56 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.