Kат.номер: W32476
В наличност
Срок на годност: 30.06.2021
Бърза връзка:

РЕНЮ МУЛТИПЛЮС разтвор за меки лещи 360мл

Описание

РЕНЮ МУЛТИПЛЮС е многофункционален разтвор, който ефективно отстранява белтъчинните наслоения и липиди, изплаква, почиства и дезинфекцира Вашите контактни лещи.   Разтвор за контактни лещи ReNu MultiPlus е подходящ за всички видове меки хидрогелови и силикон-хидрогелови контактни лещи. Въпреки че ReNu MultiPlus е означен като NO RUB (без търкане), препоръчваме при почистване контактните лещи да се изтъркат между пръстите или с пръст в дланта. Така грижата за тях е по-ефективна.

Състав:  Dymed - агент с изключително силна дезинфекционна активност, която ефективно унищожава микроорганизмите от повърхността на контактните лещи. Дезинфекционната активност на РЕНЮ МУЛТИПЛЮС е доказана и при екстремни условия, надвишаващи съвременните критерии за допускане на такъв продукт на пазара. Това го превръща в най-тествания и най-проверен разтвор за меки контактни лещи в света.

Poloxamine – отстранява липидните и други отлагания от повърхността на лещите за по-добро зрениe:осигурява продължително овлажняване на лещите за отличен комфорт до края на ден

Hydranate – ежедневно отстранява протеиновите отлагания, натрупващи се върху лещите по време на престоя им в окото.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

20,00 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.