Kат.номер: PH25757
Бърза връзка:

БИОТРЕЙД РЕПЕЛЕКС репелентен лосион срещу насекоми 50мл

Описание

БИОТРЕЙД РЕПЕЛЕКС предпазва от ухапвания и ужилвания от насекоми, отблъсква комарите в продължение на 8 часа, кълежи до 4 часа, бълхи, мухи, оси и други насекоми за период от 6 до 8 часа. Лесен и удобен за нанасяне - може да се пръска както върху кожата, така и върху дрехи и предмети, без да оставя петна. Продуктът е без цвят и без мирис, подходящ за деца над 2 години.

Преди излизане напръскайте откритите части на тялото. Не пръскайте директно в лицето, върху раздразнена или разранена кожа. Репелекс може да бъде пръскан върху дрехи и обувки, без да оставя следи. След прибиране на закрито, измийте третираната кожа с вода и сапун. Подходящ за деца над 2 години. При деца продуктът да се нанася от възрастен.

Важно:При употреба на репеленти спазвайте следните правила:
1. Нанасяйте репелента само върху откритите участъци от кожата, които са пряко изложени на ухапвания и ужилвания.
2.Може да използвате репелента и върху дрехите, тъй като той не уврежда тъканите.
3.Никога не нанасяйте репелент върху рани или раздразнени участъци от кожата.
4.Никога не слагайте върху очите и устата, а около ушите намазвайте умерено.
5. Когато репелентът е под формата на спрей не пръскайте директно срещу лицето – първо пръснете в ръката си и после нанесете на лицето.
6. Не разрешавайте на деца да си играят или да използват сами продукта. Когато прилагате върху дете първо пръснете в ръката си и после разнесете по тялото. Никога не слагайте препарат върху ръцете на децата.
7. Използвайте толкова репелент, колкото да покриете откритите части на тялото или дрехите. Обилното напръскване не повишава ефективността.
8. Когато се приберете, измийте третираните участъци с вода и сапун. Това е особено важно, когато репелентът е слаган неколкократно през деня или в няколко последователни дни. Изпирайте третираните дрехи преди да ги облечете отново.
9. Ако детето ви получи зачервяване или някаква очевидна алергична реакция спрете употребата на репелента, измийте обилно с вода и мек сапун и ако оплакванията не отшумят потърсете лекар.

Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

6,23 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.