Kат.номер: PH22567
В наличност
Срок на годност: 30.11.2021
Бърза връзка:

ЦИКАТРИДИНА / CICATRIDINA при дискомфорт във влагалището вагинални овули х 10

Описание

ЦИКАТРИДИНА / CICATRIDINA се прилагат при следните случай, свързани с дискомфорт във влагалището; при хормонални разстройства-период на менопауза и постменопауза, нарушения на менструалния цикъл, бременност и лактация; при хирургични интервенции на шийката на матката и на влагалището, включително и свързаните с раждане; при вагинална сухота, дължаща се на липса на естрогени, имунологични нарушения - имуносупресия при лечение с антибиотици, при дистрофия и атрофия на вулвата, за оптимизиране трофиката на тъканите в процеса на диагностика, пред- и постоперативен период; при имуносупресия при лечение с цитостатистици; след брахитерапия, използвана при лечението на шийката на матката и ендометриума.

Състав: Hyaluronic acid sodium salt (натриева сол на хиалуронова киселина) 5мг, Centella asiatica oil extract (Азиатска центела) 60мг, Calendula oil extract (Невен) 60мг, Aloe vera oil extrac (Алое Вера) 60мг, Tea tree essential oil (Чаено дърво) 2мг.

Дозировка: След проведена антибактериална, анти­микотична или противовъзпалителна те­рапия по 1 овула в рамките на 10 дена. Пост-партален период и период на лакта­ция по 1 овула в рамките на 10 дена след което, по 1 овула през ден в рамките на 20 дена. Период на менопауза по 1 овула в рамките на 10 дена след което, по 1 овула през ден в рамките на 1 месец след което, по 1 овула през 2 дена в рамките на 1 месец. След проведена химиотерапия по повод карцином на гърдата по 1 овула в рамките на 20 дена след което, по 1 овула 2 пъти седмично за период от 10 седмици. След интервенция на шийката на матката (конизация, електрокоагулация, други) и брахитерапия по 1 овула в рамките на 10 дена  след което, по 1 овула през ден в рамките на 1 месец след което, по 1 овула през 2 дена в рамките на 1 месец.

Противопоказания: Свръхчувствителност към някоя от съставките.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

20,32 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти