Kат.номер: W48657
В наличност
Срок на годност: 01.01.2022
Бърза връзка:

НОРДИКС БАМБУКОВА БИО-РАЗГРАДИМА розова четка за зъби 1бр

Описание

Бамбукът има невероятни регенеративни свойства и на практика при производството на четките за зъби няма изсичане на гори. Това дърво расте изключително бързо и насажденията се възстановяват мигновено.
Бамбукът, използван за четките за зъби "Nordics", минава през процес на карбонизация и термична обработка. Така се постига водонепромокаемост на продукта и защита от бактерии и плесени при ежедневна употреба.
 
Детска бамбукова четка за зъби със сини влакна.
Важно е да се изгради навик у най-малките да се грижат за зъбките си. Ние трябва да ги насърчим да ценят здравето си и да не възприемат зъболекарите като "страшни хора, които ще им причинят болка". 
Четките за зъби Нордикс целят да заинтригуват децата и да превърнат миенето на зъбките в приятно занимание. Те имат изключително меки влакна и са направени изцяло от бамбук. Дървените им дръжки и свежи цветове със сигурност ще предизвикат любопитство и интерес у най-малките.
 
Всички материали при производството са от натурален произход:
  • Дръжката е от 100% MOSO бамбук. Този вид бамбук не се яде от застрашените панди.
  • Влакната са от висококачествен рециклиран найлон.
  • Опаковката е от 100% рециклиран картон. 
Препоръчваме четките да се сменят на около 40 дена и винаги след боледуване.
Влакната са изтънени при краищата, за да почистват под венците, където се събира плака и остатъци от храна.
 
Опаковка: 1 брой.
 
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.
6,25 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.