Kат.номер: ST55300
Бърза връзка:

КИН ПЕРИОКИН Гел за венци 30мл

Описание

Наличието на зъбна плака е един от основните фактори в развитието на две от най-често срещаните орални заболявания: пародонтална болест (засягаща венците) и кариес. Хлорхексидин диглюконат, съдъращ се в КИН ПЕРИОКИН Гел за венци има доказано антиплаково действие.

СЪСТАВ: 

  • Хлорхексидин диглюконат: 0,20%

ПОКАЗАНИЯ: Орална хигиена за локализирани пародонтални, хирургични и пери-имплантантни лечения: Помага за намаляване на зъбната плака, защитава венците. Продължителност на лечението: 1-2 седмици или според препоръките на вашия зъболекар. Препоръчително е да избягвате яденето или пиенето поне половин час след употреба. Особено подходящ за пациенти с физически или умствени увреждания, за които нормалната хигиена не е възможна.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ: Нанасяйте гела 2 или 3 пъти на ден след почистване на зъбите, като използвате мека четка или памучна пъпка, масажирайки венците. Трябва да се използва след хранене и е препоръчително да избягвате хранене или пиене поне половин час след употреба. Той е най-ефективен, когато се прилага през нощта. Не изплаквайте

Предупреждения: Да се ​​пази извън обсега на деца. Не се препоръчва за пациенти, които са имали реакция на свръхчувствителност към хлорхексидин. Не използвайте по-дълго от указаното от вашия зъболекар. Не поглъщай.

7,10 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.