Kат.номер: ST55301
В наличност
Срок на годност: 30.05.2021
Бърза връзка:

КИН ПЕРИОКИН спрей 40мл

Описание

Наличието на зъбна плака е един от основните фактори в развитието на две от най-често срещаните орални заболявания: пародонтална болест (засягаща венците) и кариес. Хлорхексидин диглюконат, съдъращ се в КИН ПЕРИОКИН Спрей има доказано антиплаково действие.

СЪСТАВ: 

  • Хлорхексидин диглюконат: 0,20%

ПОКАЗАНИЯ: Орална хигиена за локализирани пародонтални, хирургични и пери-имплантантни лечения: Помага за намаляване на зъбната плака, защитава венците. Продължителност на лечението: 1-2 седмици или според препоръките на вашия зъболекар. Препоръчително е да избягвате яденето или пиенето поне половин час след употреба. Особено подходящ за пациенти с физически или умствени увреждания, за които нормалната хигиена не е възможна.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ: Извадете капака от бутилката и поставете бутона и регулируемата му канюла върху изходната тръба на дозиращия клапан. Нанесете чрез натискане на клапана и използване на канюлата, за да насочите изхода на разтвора към третираната зона. Препоръчваме да изплакнете канюлата с вода, да я изсушите и съхранявате след всяка употреба. Напръскайте 3 или 4 пъти върху обработваната повърхност, 2 или 3 пъти на ден.

Предупреждения: Да се ​​пази извън обсега на деца. Не се препоръчва за пациенти, които са имали реакция на свръхчувствителност към хлорхексидин. Не използвайте по-дълго от указаното от вашия зъболекар. Не поглъщай.

14,36 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.