Kат.номер: W47915
Срок на годност: 31.03.2019
Бърза връзка:

ГЪМ ИНТЕРДЕНТАЛНИ ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ TRAV-LER 9бр. различни размери

Описание

ГЪМ ИНТЕРДЕНТАЛНИ ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ TRAV-LER са иновативни интердентални четки, които отстраняват натрупаната плака, трудна за премахване с обикновена четка за зъби, предпазвайки от образуването на кариес. Пълният комплект от 9 интердентални четки, от най-тънката до най-широката, осигуряват цялостна хигиена на всички междузъбни пространства, а нишките с покритие от хлорхексидин, значително намаляват бактериалното замърсяване в продължение на максимум 2 седмици на употреба. Благодарение на иновативната триъгълна форма на косъмчетата, четките отстраняват 25% повече плака в сравнение с обикновените четки с найлонови нишки. Гъвкавата удължена част за захващане и подложка против изплъзване осигуряват максимален комфорт и контрол, а прегъващата се на 45 ° и 90 ° глава на четката позволява достигането и на най-труднодостъпните места, осигурявайки оптимална ефективност и удобство.

Съдържа размер - 0,6 мм; 0,08 мм; 0,9 мм; 1,1 мм; 1,2 мм; 1,3 мм; 1,4 мм; 1,6 мм; 2,0 мм;

Начин на употреба: Не натискайте силно четчицата при влизане в междузъбното пространство. Много важно е винаги да избирате подходящият размер на междузъбната четчица. Влакната на четчицата трябва да обхващат цялото междузъбно пространство, но не и да се придвижват трудно.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

14,88 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.