Kат.номер: ST54570
В наличност
Срок на годност: 30.04.2022
Бърза връзка:

ЕЛИМАКС ШАМПОАН 2в1 + ГРЕБЕНЧЕ против въшки 100мл

Описание

Елимакс 2 в 1 е специално създаден шампоан срещу въшки и гниди с включен в комплекта удобен гребен, който се отличава със своето двойно действие - убива въшките и защитава от повторната им поява. Съдържа специално полимерно масло със защитен фактор против въшки (LPF), оказващо максимално качествен ефект върху въшките по главата. Комбинацията от масло и полимер блокира дихателните отвори, дехидратира и свива обвивката на инсекта. Модерният шампоан срещу въшки е с бързо действие - само 15 минути. В допълнение, след употреба оставя косата мека и бляскава. Елимакс не съдържа силикон (диметикон), благодарение на което се отмива лесно и не оставя мазни следи по косата. Включеният във формулата му LPF фактор спомага за намаляване на вероятността от ново заразяване, като прави косата непривлекателна за неприятните насекоми. За по-лесно нанасяне, шишето е с практичен апликатор. Не съдържа инсектицид. Без риск от развиване на резистентност. 

 

Внимание: 

Продуктът не е подходящ за деца под 12-месечна възраст.

Не използвайте в случай на повишена чувствителност към някоя от съставките или ако кожата на главата е възпалена или увредена.

Пазете от огън, пламъци или горещи предмети, като сешоар, и никога не пушете по време на третиране.

Избягвайте контакт с устата / очите, не поглъщайте. Само за външно приложение.

Този продукт е подходящ само за въшки по главата (не е подходящ за срамни или телесни въшки).

Да се съхранява при температура между 5°С и 25°С, защитен от светлина.

Не използвайте продукта след датата на годност, посочена на опаковката. 

Да се съхранява на недостъпно за деца място. 

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

18,18 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.