Kат.номер: ST11060
В наличност
Срок на годност: 01.02.2024
Бърза връзка:

ПРЕЗЕРВАТИВИ ДЮРЕКС ЕКСТРА СЕЙВ х 3

Описание

Качество, на което можете да разчитате...

Durex има близо 80 години опит в производството на презервативи и спокойно можем да кажем, че всеки отделен продукт е създаден на базата на проверен и многократно тестван процес.

Като започнем от самото начало – всички наши презервативи се правят единствено от най-качествените материали.

Всеки отделен презерватив се тества електронно, а мостри от всяка партида се надуват с въздух, за да се провери тяхната здравина.

Международните стандарти за качество налагат правилото всеки презерватив да събира 18 литра въздух в така наречения „въздушен тест до спукване”. Презервативите на Durex побират повече от 40 литра въздух без да се спукат. (Само един от примерите, в които Durex не само посреща, но и надвишава световните стандарти за качество.)

Освен това, мостри от различните партиди на нашите презервативи се пълнят и с вода, за да сме сигурни, че никой от тях няма да пропусне. (За по-голяма сигурност, правим около два милиона „водни” тестове на месец.)

Всеки един от различните видове презервативи на Durex е дерматологично тестван.

На практика, ако някоя от мострите не премине който и да е от нашите тестове, цялата партида от 432 000 презерватива не излиза от фабриката.

Продуктовите тестове, които провеждаме са достигнали до крайни предели и надвишават стандарта, но не стигаме само до тук. В Durex постоянно работим върху нови изследователски проекти, които да подобрят нашите продукти или да установят новите тенденции в сексуалното поведение и да доведат до създаването на цели нови продуктови групи.

Благодарение на тези усилия сме натрупали безценно количество информация, която редовно се обсъжда със здравните власти, медицински центрове, учени, академии и други институции работещи в сферата на сексуалното здраве.

Така че... това сме ние – най-добрите процеси, създаващи най-добрите продукти, с помощтта на най-умните идеи.

Може би, по тази причина милиони хора по целия свят се доверяват на Durex всеки ден.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

3,62 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.