Kат.номер: W49344
Срок на годност: 30.11.2021
Бърза връзка:

ПЛАЗМОН ГРАНУЛАТ гранулирани бишкоти 374гр

Описание

Бебешки гранулирани бишкоти без глутен на италианския производител Plasmon са перфектната добавка към млякото, чая, плодовия сок или плодовото пюре на вашето бебе.

Подходящи за над 4 месечна възраст. Те се разтварят моментално, заради гранулираната си форма и са изключително подходящи за поставяне в бебешкото шише. В рецептата на бишкотите се съдържа диастазирано оризово брашно, което дава необходимата доза хранителни вещества на вашето съкровище. Диастазираното брашно осигурява много добра разтворимост и усвояемост от крехкото стомахче.

Специално разработената формула, подобрена с калций спомага за здравето на зъбите и костите. Вложените витамини благоприятстват фунционирането на тялото и нормалния растеж на бебето. Добавете за допълнителна гъстота, обогатяване на вкуса или за повишаване хранителната стойност на ястието.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

10,60 лв.
Безплатна доставка над 50.00 лв.