Нукс сухо масло продижо

 

Huile Prodigieuse®
Лаборатории NUXE празнуват поредния си успех в мултифункционалната грижа против бръчки и новият бест селър - Nuxe Huile Prodigieuse Floral цветното масло с флорален аромат!

продуктът за ежедневна грижа от моите "мечти", се превърна в символ на естествената красота:
С огромно щастие наблюдавах развитието му през тези 28 години…..
Фактът, че това е любимото масло на жените във Франция, №1 продукт в категориите "Масла" и "Грижа за тялото", ме кара да се чувствам изключително горда и е огромен източник на сила за Nuxe Group.
Aliza Jabès СЕО и основател на Nuxe Group

Любимото масло на жените във Франция, №1 продукт в категориите "Масла" и "Грижа за тялото" в аптеките. 

С 98.1% натурални съставки, все така чувствено при нанасяне, благодарение на текстурата на сухо масло без силикон и с незабравимо ухание, което създава божествено усещане за кожата.
Huile Prodigieuse® е не само блясък и очарование, то е и продукт с високи нива на ефикасност, доказана с нови клинични тестове.
Още по-иновативно:
За лице с антиоксидантно действие и ефект на "щит" против замърсяванията.
За тяло със стягащо действие за намаляване появата на стрии.
За коса с глобално действие, отчетено и потвърдено от професионален стилист.
Още по-съвършено: с нова активна съставка, ботаническо масло от Tsubaki, с невероятни подхранващи и anti-age качества.

Huile Prodigieuse® има нова формула, и то каква формула!
1. Още по-иновативно
Huile Prodigieuse® е не само символ на чувственост и блясък, а мултифункционална грижа с доказана ефикасност, потвърдена чрез нови тестове върху лицето, тялото и косата.

Доказана ефикасност за лице!

  • АНТИОКСИДАНТНО действие, доказано чрез in vitro тест: 1 капка Huile Prodigieuse® е достатъчна да предпази кожата от свободните радикали(1) с над 90%.
  • Ефект на "ЩИТ": -63% по-малко частици замърсявания върху кожата,

Доказана ефикасност за тяло!

  • Действието му върху ВИДА НА СТРИИТЕ е отчетено от дерматолог и е свързано с 30% редуциране на цвета.
  • Huile Prodigieuse® може да се нанася върху всички засегнати зони (ръце, крака, бедра, деколте и корем). Доказана ефикасност върху всякакъв тип стрии: причинени от бременност или в следствие на промяна на теглото.

Отчетена и потвърдена ефикасност за коса!

  • ГЛОБАЛНО ДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ КРАСОТАТА на всички типове коса, отчетено и потвърдено от професионален стилист.
  • Маслото, нанесено като маска веднъж или два пъти в седмицата за 10 минути преди измиване с шампоан или със стилизиращ ефект поне два пъти седмично, показва впечатляващи резултати:

+71% омекотява

+87% възстановява

+104% възвръща еластичността

+102% защитава

+81% придава блясък


2. Още по-изумително....
Новата формула на Huile Prodigieuse® е обогатена с нова безценна активна съставка, интензивно подхранваща и с anti-age ефект:
Масло от Tsubaki
На остров Jeju – едно от новите 7 чудеса на природата, NUXE открива рядък вид камелия, от която добива безценно масло. Маслото от Tsubaki е изключително богато на omega 9, основен компонент на липидите на кожата и косата. Това интензивно подхранващо масло стимулира кохезията на клетките, като по този начин подобрява защитната бариера на кожата и блясъка на косата. Благодарение на неговите доказани анти-ейдж качества, кожата става видимо по-гладка. Въпреки, че и двете принадлежат към семейство Theaceae, Tsubaki (Camellia japonica L.) и Camellia (Camellia oleifera) са две напълно различни растения. Tsubaki се разпознава по своите тъмно розови към червени цветове и от него се добива масло с интензивно подхранващи и анти-ейдж качества. А Camellia се познава по изобилните си, божествено ухаещи малки, бели цветчета. От нея се добива масло с интензивно овлажняващ ефект. Друга нова съставка във формулата е аргановото масло със своите възстановяващи качества, особено върху косата. Другите изключителни съставки са: омекотяващо масло от сладък бадем, хидратиращо масло от камелия, коригиращо бръчките масло от пореч, овлажняващо масло от лешник, успокояващо масло от макадамия. 7-те безценни ботанически масла във фомулата на Huile Prodigieuse® са добити чрез метода на студено пресоване - процес, щадящ околната среда, чрез който се извличат най-висококачествени масла, богати на мастни киселини, които се усвояват лесно от кожата и косата.
3. И още по-ново.... през юни 2019... Приказката продължава...

Посрещнете иновацията на Nuxe, която преоткрива емблематичното си масло, създавайки Huile Prodigieuse FLORAL, свежо и сияйно обонятелно изживяване, което чества сладката и романтична женственост!

Нова Nuxe Huile Prodigieuse Floral любовна история. Nuxe разкрива нова версия на емблематичното си масло. Истинска ода на женствеността, която празнува женската чувственост със своя свеж сладък аромат. От пламенната топлина на слънцето на оригиналния аромат до свежия и деликатен пролетен полъх от полето с цъфнали цветя на Huile Prodigieuse Floral. Тази свежа и чувствена флорална любов, която ще накара сърцето ви "да разсъфне" е създадена от Irène Farmachidi.

Чувствен аромат: този нов аромат е ярък букет от флорални нотки, обогатен от радостни нотки от разцъфнала магнолия. Цветната сърцевина се състои от обгръщаща база от бял мускус и пикантни цитрусови топ нотки: игрива хармония от грейпфрут, съчетана с есенции на лимон, портокал и калабрийски бергамот. Портокаловият цвят - ключова нотка в Huile Prodigieuse, но с добавена свежа есенция от Petitgrain.

Мисли РОЗОВО! Емблематичният за NUXE продукт е в розово: пастелно розова бутилка, метално розова капачка...

 

Няма продукти в този раздел