АРТЪР АНДРЮ – хранителни добавки, които действително работят.

09.11.2022

Всички продукти на АРТЪР АНДРЮ МЕДИКЪЛ са произведени в САЩ, както от местни, така и от вносни материали. Компанията се фокусира върху хранителните добавки на базата на ензими и пробиотици, за да може да предостави възможно най-модерната продуктова линия.

АРТЪР АНДРЮ МЕДИКЪЛ има за цел да предостави продукти с най-високо качество и чистота за да отключи потенциала на вашето здраве.

В портфолиото на АРТЪР АНДРЮ МЕДИКЪЛ ще намерите най-модерната налична продуктова линия както за ензимни, така и за пробиотични хранителни добавки. Благодарение на сравнително простата продуктова линия, компанията има за цел да усъвършенства всяка формула и да се справи с голямо разнообразие от симптоми.

По-долу ще откриете предимствата на всички продукти — включително техните основни съставки и симптомите, които могат да се справят.

СЕРЕЙША
SERRETIA е силно концентрирана добавка със съдържание на серапептаза, която се справя с болката, причинена от проблеми със синусите и мускулни болки. За хора, които изпитват бавно мускулно възстановяване или дискомфорт в ставите в резултат на напрегната дейност, или натиск и конгестия на синусите, СЕРЕЙША може да осигури ефективно и целенасочено облекчение. СЕРЕЙША съдържа чиста серапептаза, подпомагаща процеса на остраняване на фибрина от организма и образуването на тробми в кръвта.

НАТОВЕНА
Като една от най-силните добавки за натокиназа на пазара, NATTOVENA е специално формулирана за справяне с фибриновия дисбаланс в тялото. Чрез намаляване на излишния фибрин НАТОВЕНА може да подобри функцията на кръвообращението, да намали умората и да облекчи високото кръвно налягане и артериалните запушвания. Съдържа 4000 FU високо концетрирана, чиста и киселинно стабилизирана натокиназа, която представлява ензим извлечен и пречистен от японската храна Натто (Natto).

ДЕВИГЕСТ
Отличен продукт за храни, съдържащи глутен и млечни продукти, DEVIGEST е смес от храносмилателни ензими, която поддържа балансирано храносмилане, усвояване на храната и облекчаване на повечето храносмилателни проблеми. За хора, страдащи от чувствителност към млечни продукти или глутен, ДЕВИГЕСТ е идеалният избор и може също така да предпази от случайно излагане и неприятни симптоми.

ФЕМЕС
FEMESSE е създаден, за да позволи на жените да изпитат пълния потенциал на своята естествена красота и женствени извивки. Симптомите на хормонален дисбаланс могат да засегнат жени от всички възрасти и ФЕМЕС може да се справи с тези симптоми с помощта на патентована комбинация от билкови екстракти, витамини, минерали и растения. ФЕМЕС може да забави признаците на стареене, да подобри външния вид на гърдите и кожата и може да облекчи симптомите на менопаузата и предменструалния синдром.

НЕПРИНОЛ
За да се противопостави на намаляването на производството на естествени ензими, което се случва с възрастта, NEPRINOL e помага за пречистване на кръвта и поддържа правилните функции на ставите и кръвоносната система. НЕПРИНОЛ изцяло  и естествено, системно прочиства, защото използва ензими, които поддържат здравословни нива на фибрин и разгражда излишните протеини и плаки в кръвта. Чрез комбиниране на общо 6 различни системни ензима, НЕПРИНОЛ възприема много широк подход за справяне с повечето здравни предизвикателства, пред които са изправени хората.

СИНТОЛ
SYNTOL се справя с проблемите, произтичащи от растежа на кандида, като поддържа чревния баланс. 13,6 милиарда единици, образуващи колонии (CFU) от пробиотични бактерии, позволяват на СИНТОЛ да се бори с колониите от дрожди и вредните бактерии, като същевременно насърчава здравословното храносмилане и имунната функция. Идеален синбиотик при лечение с антибиотици, както и при прием на противовъзпалителни лекарства, които увреждат лигавицата на стомаха и червата.

ФЛОРАФЕЙДЖ
FLORAPHAGE насърчава оптимално храносмилателно и имунно здраве чрез увеличаване на пробиотичната активност. ФЛОРАФЕЙДЖ не е пробиотик , но има способността да превръща определени бактерии във висококачествена пребиотична храна, с която нашите полезни бактерии да се хранят.

Разгледайте продуктите на АРТЪР АНДРЮ МЕДИКЪЛ, които предлагаме в онлайн аптека mypharmacy.bg и изберете най-добрият продукт за вашето здраве!