Детокс диета след празниците

08.05.2019

Празниците са едни от най-очакваните през цялата година. Близки и приятели се събират, трапезите са отрупани с разнообразни и вкусни ястия и лакомства. По време на празничните дни, най-често прекаляваме с количествата храна, преяждаме, комбинираме несъвместими храни, намаляваме движението. В резултат на това много често се чувстваме подути, по-тежки, с по-нисък тонус и енергия.

За да избегнете тази неприятна част, ние ви предлагаме да детоксикирате тялото си.

Какво точно представлява детоксикацията?

Това е краткосрочна програма, която се използва за очистване на тялото. По този начин се приемат повече плодове и зеленчуци и по-голямо количество вода. Премахването на токсини става много по-лесно и помагате на тялото си да свали излишните килограми.
Какъв е най-добрият начин за детоксикация?

Забравете за гладуването и потърсете висококачественна хранителна добавка за детоксикация. Повечето добавки съдържат детоксикиращи вещества с висока концентрация. Ако сте прекалили с приема на алкохол, може да изберете добавка със съдържание на бял трън. Ако искате да детоксикирате бъбреците може да включите екстракт от червена боровинка. За да пречисите стомаха и дебелото черво е хубаво диетата ви да съдържа фибри и храносмилателни ензими и пробиотици, за да възстановите баланса. Уверете се че приемате голямо количество вода, защото тя разтваря вредните вещества и ги извежда от организма. Трябва да ограничите и приема на месо, поне за няколко дни. И все пак трябва да споменем и за въглехидратите, които се съдържат във всички сладки и тестени изкушения.

Какво правят хранителните добавки за детоксикация?

Може би си мислите, че вашите органи могат да ви помогнат с детоксикацията и по този начин да не приемате никакви допълнителни хранителни добавки. Органите като черния дроб, бъбреците и стомашно-чревния тракт работят, за да разпознават токсините и да ги изхвърлят от тялото.  Детоксикиращите продукти не вършат работата,която извършват вашите органи, а подпомагат дейноста им. Добавките които приемате за да се детоксикирате снабдяват тялото със съставки, които поддържат метаболима и храносмилането.
Ако нямате време за да се придържате към детоксикиращата програма за по-дълго време, спокойно може да го направите за по-кратък срок като начало за дългосрочна промяна в начина ви на живот.


Всичко зависи от Вас!

От mypharmacy.bg сме Ви подготвили продукти за детоксикация и храносмилане.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК