Голи - Ябълков оцет за подпомагане на храносмилането, детоксикацията и наднорменото тегло

05.12.2019

Goli ще ти помогне да постигнеш хранителните си цели, докато се наслаждаваш на ежедневието си!

Goli са желирани гъмис, направени от най-добрите огранични, вегански и безглутенови съставки. Насладете се на вкусът им.

Goli Nutrition е американската нутрицевтична компания фокусирана върху хората. С цел да предостави всички вековни традиционни предимства на ябълковия оцет. Запознайте се с Goli Apple Cider Vineger! Всяко едно гъми е пълно с витамини и включва някои от любимите ни суперхрани. Произведени в слънчева Калифорния изцяло веган, без желатин и без глутен с всички нужни сертификати с най-висококачествените органични съставки.

Goli направено с истински ябълки!

Ябълките се класифицират като едни от най-здравословните храни, която трябва да включите в диетата си, тъй като са богати на антиоксиданти, фибри и витамин C. Когато ферментират в ябълков оцет, ябълките произвеждат оцетна киселина, а ползите от високата й концетрация са много. Ябълковият оцет в Goli e изключително важен за храносмилането, разграждането на храната, увеличаване на енергията в организма, контролирането на кръвната захар и детоксикацията. И най-хубавото: може да ограничи апетита ви!

Може да се насладите на внимателно подбрани съставки в Goli гъмис, които отговарят на всички стандарти за правилна диета.

Ползи!

Пребиотик: Ябълковият оцет е пребиотик, който помага да изчистите храносмилателната си система: няма да навлизаме в повече подробности - разбирате идеята. Ябълковият оцет също може да помогне за цялостното здраве на червата.

За здрава и еластична кожа: Ябълковият оцет може да помогне за възстановяване на естествената киселинност на кожата, което от своя страна може да доведе до по-здрава кожа

Помага за намаляване на теглото: Смята се, че ябълковият оцет спомага за овладяването на теглото поради високите му нива на оцетна киселина. Ябълковият оцет също помага за ограничаване на апетита и увеличава усещането ви за ситост. Научните проучвания показват, че тези, които консумират ябълков оцет, отслабват по-бързо в сравнение с тези, които не го правят.

Подпомага детокцикацията: Намаляването на захарта и преработените храни и спазването на здравословна диета може да бъде трудно. И докато ядете пресни плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни и постни протеини, това е пътят - това не винаги се получава. За да помогнете на ежедневната си цел да водите здравословен начин на живот, ябълковият оцет работи във вашето тяло, за да помогне в борбата с токсините, които приемате, като увеличава добрите бактерии в червата.

За здраво сърце: Ябълковият оцет не само може да бъде една стратегия за поддържане на холестерола в здравословен диапазон, но и нашите Goli гъмис също са пълни с витамини B9 и B12. Витамин В12 помага да поддържате кръвните си клетки здрави (заедно с много други предимства), а витамин В9 помага за производството на енергия. Комбинирането на този динамичен дует с ябълковия оцет в нашите Goli гъмис беше съществена стъпка към създаването на питателна ежедневна грижа за вашето здраве!

Подобрява енергията: Ябълковият оцет помага за контролиране на нивата на кислород в кръвта и кръвната захар, като по този начин получавате еднакво количество енергия през целия ден. И като бонус, когато умората е свързана с натрупването на млечна киселина в тялото ви в резултат на упражнения или стрес, ябълковият оцет може да помогне за възстановяване на енергията.

Goli държат да знаете какво точно приемате всеки ден!
Вижте по-долу другите внимателно подбрани съставки за допълнителните ползи на Goli:

Нар – Супер плод!
Наровете са вкусен източник на важни хранителни вещества. Ще откриете, че както корите, така и семената му предлагат голямо количество хранителни вещества и биоактивни растителни съединения - наречени пуникалагини и пуникова киселина.

Червено цвекло.
Цвеклото е популярна суперхрана за всички фибри, витамини и минерали, които съдържат. Цвеклото е признато за полезните си свойства от векове. Цвеклото помага за уникалния вкус на нашите Goli гъмис.

Цитруси.
Лимонената киселина има много ползи, включително производство на енергия, която ви поддържа активни и здрави.

Витамин В12
Дефицитът на витамин В12 причинява сериозна умора и изтощение. Витамин В12 помага за енергията и това от своя страна улеснява придържането към целите на упражненията и отслабването. Когато комбинирате ябълков оцет с B12, той може да бъде динамичен дует във вашите цели към отслабване.

Витамин В9
Витамин В9, наричан още фолат или фолиева киселина, е един от 8 витамини от група В. Фолиевата киселина играе важна роля за растежа и развитието на човека.

Как се прави?

Партньорството ни с най-висококачествените производители и доставчици, ни даде възможност да поддържаме най-висококачествените съставки в нашите гъмита.

Вкус...

За да маскират вкуса на оцета, нашите партньори внимателно са тествали много естествени аромати, които са довели до намирането на перфектната комбинация. Нашият сладък вкус на ябълки беше постигнат чрез комбиниране на точното количество органична ябълка, органичен морков и органична касис.

Извор...

Производството се извършва в модерно съоръжение, което е сертифицирано за органични продукти, без алергени. За да произвеждаме премиум и органичен продукт, нашите гъмита са направени с най-чистите не-ГМО съставки. Те нямат консерванти, химикали или изкуствени съставки.

Качество...

Тестваме на всеки етап от нашия процес, от производството на гъмита до проверка на качеството при опаковане. Ние гарантираме, че се използват не само най-висококачествените съставки, но и че се извършва най-високият стандарт за осигуряване на качеството през целия процес.

Goli- това е простият начин за здравословен живот!