КЛЕТЪЧНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

27.11.2019

Клетъчна наука, посветена на запазване на младостта!

Esthederm създават и патентоват 100% биомиметична вода – източник на живот и основен компонент на всеки козметичен продукт, абсолютен аналог на естествено наличната вода в кожата. Чрез усъвършенствани формули на енергизираща клетъчна вода, топящ се крем и освежаващ гел-крем, хидратиращата гама EAU CELLULAIRE отговаря на специфичните нужди на градското ежедневие, за да запази младостта на кожата за по-дълго.

Патент „КЛЕТЪЧНА ВОДА“

Тази 100% активна вода, източник на енергия за клетъчния метаболизъм и съхраняване на младостта, има идентични показатели до естествено наличната вода в клетките и е в абсолютна хармония с тях. Изключителен антиоксидант, благодарение на действието на L-карнозин, хипотаурин и лимонена киселина, тя създава оптимална среда за живот на клетките, възвръща жизнеспособността им и реактивира клетъчния метаболизми, за да възстанови сияйния вид на кожата. Активните съставки на всички продукти от гамата EAU CELLULAIRE хидратират и повишават устойчивостта на клетките срещу свободните радикали.

Патентована технология ТЕХНОЛОГИЯ „АКВАПОРИНИ“

За да стимулира непрекъснатия естествен процес на хидратация, създава множество „водни канали“ между клетките, които подобряват циркулацията на вода през целия ден. Екстракт от ябълкови семки и стерол от екстракт на китайско зеле поддържат оптимални нива на хидратация и осигуряват продължително хидратиращо действие.

Патент “SKIN NOTOX”

“Skin notox” осигурява активна ежедневна защита срещу замърсяване със способността си да обгръща повърхността на кожата в невидим биологичен щит. Защитава кожната бариера от външните влияния – свободните радикали, генерирани от UV лъчите или атмосферните замърсители.

СПРЕЙ СЪС СИЛАТА НА СЕРУМ!

100% биомиметична вода, обогатена с хиалуронова киселина, която запазва младостта и хидратацията в сърцето на всяка клетка.

ХИДРАТИРАЩ БУСТЕР: Благодарение на хиалуроновата киселина с ниска молекулна маса, близка до тази в епидермиса на младата кожа, повишава хидратиращото действие на последвалата грижа и стимулира синтеза на естествена хиалуронова киселина.

АНТИОКСИДАНТ: Запазва младостта на кожата  и предотвратява от вредното действие на 3-те основни форми свободни радикали, отговорни за повехналия вид на кожата, разпада на протеини, липиди и хиалуронова киселина – основните компоненти на дермалната матрица и клетката. Повишава устойчивостта на кожата срещу оксидативен стрес.

ЕНЕРГИЗИРА:  Осигурява оптимална среда за живот на клетките и ги зарежда с жизненоважната енергия, необходима за правилното им функциониране.

Незабавно: комфорт и изключително освежаващо усещане.
Ден след ден: клетъчният метаболизъм е оптимизиран и младостта на кожата е съхранена.
Дългосрочно: кожата възвръща жизнения си и сияен вид и е по-добре хидратирана.

УПОТРЕБА: Напръскайте върху лицето и тялото и нежно притиснете дланите си към кожата, за да подобрите пенетрацията на продукта. Може да се използва преди друг продукт грижа за кожата, за да повиши хидратиращото му действие, след нанасяне на грим за по-добро фиксиране или по всяко време на деня, за да освежите и енергизирате кожата.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА МАРКАТА ESTHEDERM ЩЕ ОТРИЕТЕ ТУК