Neocell – най-красивото започва с теб

31.07.2019

Neocell е най-доверената марка на колаген от 1998г. Така че, Neocell знае какво е необходимо, за да покажете вашата красота от вътре на вън. Именно чрез свойствата на колагена, вие може да заблестите.

Neocell колагена може да има различни ползи за здравето. Но едно от основните предимства е, че той поддържа здравето на кожата, нейната еластичност и плътност.

В Neocell използват научен подход към колагена, който е разграден на по-малки аминокиселинни вериги или сегменти, известни също като колагенови пептиди. За да направи това, Neocell използва усъвършенстван производствен процес, наречен хидролиза, който превръща големите колагенови молекули в малки пептиди. Хидролизираният колаген може също да осигури някои от градивните елементи, от които телата ни се нуждаят, за да произведе колаген или други протеини. И последно, хидролизираният колаген също е източник на аминокиселини, включително хидроксипролин, пролин, глицин и аланин.

Какво са колагеновите пептиди?

Колагеновите пептиди са малки верити от аминокиселини, които се образуват от хидролиза на големи протеини. Тези хидролизирани колагенови пептиди могат да бъдат разтворени в горещи или студени течности и след това да се абсорбират в храносмилателния тракт.

Колагеновите пептиди подпомагат здравословния синтез на колаген, заедно с подпомагане за насърчаване на здрава и гладка кожа без бръчки. Собственият синтез на колаген в тялото ви намалява с напредване на възрастта. Хидролизираният колаген осигурява някои от строителните блокове в телата ни, които трябва да произвеждат колаген или други протеини. И с това си качество колагенът поддържа здравето на кожата, косата и ноктите.

Какво е колаген тип I и III?

И двата типа са почти подобни по структура и заедно помагат за поддържането на красива коса, кожа и нокти, но по отделно имат своите ползи.

Колаген тип I: той преобладава най-много в тялото ни и отговаря за изграждането на тъкани като кожата, ноктите, сухожилията, косата и зъбите. Neocell колаген се използва за изглаждане на фините линии и подобряване еластичността и хидратацията на кожата. Също така може да използвате Neocell колаген след физическо натоварване за въстановяването на мускулната тъкан, както и за заздравяване на костите. Косата също ще стане по-плътна и жизнена, ноктите ще растат по-бързо.
Колаген тип III: може да се намери точно до тип 1, което показва че в комбинация от двете, наистина дава ефект. Най-голямо количество може да се срещне в костния мозък, мускулите и кръвните клетки. Играе огромна роля към работата на тип 1 за подобряване на еластичността, плътността и хидратацията на кожата.

Най-хубавото нещо на колагена е че може да се приема дори и преди прага на 25-годишнината ти.

Покажете вътрешната си красота с ободряващата сила на колегена!