Профекунд – когато искаш скоро бебе.

20.11.2019

Бебето може да бъде едно от най-вълнуващите неща в живота на едно семейство.
От самото му зачеване до раждането, бременността е едно радостно и щастливо изживяване. Но, ако имате трудности със зачеването, това може да е резултат от проблем свързан с вас или вашият партьор. Може и да е комбинация от фактори, които възпрепиятстват зачеването. 
Повечето хора имат силно желание да заченат дете в някакъв момент от живота си. Разбирането на това, което определя нормалната плодовитост, е от решаващо значение да се потърси помощ. 

За щастие има много безопасни методи, които значително подобряват шансовете за забременяване.


Профекунд е естествен подобрител на плодовитостта за жените, а Профекунд Б стимулира фертилитета при мъжете , като повишава производството на спермата и либидото.

Профекунд е продукт, предназначен да повиши фертилитета при жените и да повиши вероятността от забременяване. Новата терапевтична помощ за жени с инфертилитета, която регулира менструалния цикъл и стимулира овулацията.
Благодарение на активната фолиева киселина от последно поколение Quatrefolic®, предотвратява риска от дефекти на невралната тръба.

⇒ТУК ЩЕ ОТКРИЕШ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА ПРОФЕКУНД

Профекунд за жени, стимулира сексуалното желание и повишава половата динамика на жените, а съдуржанието на голямо количество Maca lepidium 200мг повишава фертилитета. Съдържа 31 различни минерали и 60 различни фитонутриенти, като служи за храна на ендокринната система и поддържа функционалността на хипофизата, щитовидната жлеза и надбъбречните жлези.

Профекунд регулира меструалния цикъл

Vitex agnus-castus е билка, която стимулира фертилитета, без риск за здравето. Vitex помага за стимулирането и стабилизирането на репродуктивните хормони, които участват в овулацията, редовността на менструалния цикъл и баланса му.

Профекунд Б продукт, който повишава фертилитета при мъжете стъпка по стъпка

Профекунд Б повишава производството на семенна течност и повишава либидото, благодарение на растението Maca lepidium, съдържащо специфични съединения, наречени глюкозинолати – повлияват фертилитета при мъжете и жените. Коренът от Maca съдържа захари, протеини и мастни киселини, необходими на сперматозоидите за повече енергия.
При употребата на Профекунд Б общия брой на сперматозоидите се повишава с 20% , а броят на подвижните сперматозоиди с 18%.
Подобряват се и показателите на семенния анализ, като се поддържат нормалните концентрации на серумен тестостерон.
Цинкът „Минералът на мъжете“ играе изключително важна роля за подпомагането на мъжката репродуктивна система. Той се използва от тялото за производство на тестостерон и подпомага за въстановяването на организма.
Селенът допринася за нормалната сперматогенеза и защита на клетките от оксидативен стрес, като по този начин се забавят процесите на стареене.
Вложеният коензим Q10 и екстракт от гроздови семена осигурява силен антиоксидантен ефект и подпомага хормоналния баланс.

⇒ТУК ЩЕ ОТКРИЕШ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА ПРОФЕКУНД

Кога да очаквате резултати?

Определено това е основният въпрос, който си задава всяка една двойка.
Профекунд провежда клинично проучване, в което участват 189 пациентки, от които 70 забременяха.
Избран е вариант на перспективно интервенционно многоцентрово изследване. Проучването е проведено за период от 18 месеца, от юни 2016 г. до декември 2017 г.
Лечението с Профекунд е продължило до шест месеца. През това време мъжете са приемали по една капсула от ПроФекунд Б дневно.
Резулатите от проучването преодставят доказателство, че след втория месец от приема на Профекунд шанса за зачеване се е повишил с 18.6%, а след 3 месецa (какъвто е един пълен курс на прием) се е повишил с 25.7%, след четвъртия месец с 24.3%, а след петия с 25.7%.

Това проучване доказва, че Профекунд може да повиши възможността за зачеване при жени с проблеми с фертилитета.
Профекунд и Профекунд Б са нов начин и възможност за деликатното лечение на хипофертилността.

⇒ТУК ЩЕ ОТКРИЕШ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА ПРОФЕКУНД