Kат.номер: W28742
В наличност
Срок на годност: 30.06.2021
Бърза връзка:

ВИБУРКОЛ N ХИЛ при температурни състояния супозитории x 12

Описание

ВИБУРКОЛ N ХИЛ е хомеопатичен продукт и се използва при състояния на нервност при нормална и повишена температура, за симптоматично лечение на температурни състояния. Подходящ за кърмачета и деца до 12 години. Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Състав: Активни съставки:

Chamomilla recutita                                D1     1,1мг                           

Atropa belladonna                                   D2     1,1мг

Plantago major                                        D3     1,1мг

Pulsatilla pratensis                                  D2     2,2мг

Calcium carbonicum Hahnemanni              D8     4,4мг

Дозировка: При остри оплаквания се поставя в ануса по 1 супозитория няколко пъти дневно. След подобрение на състоянието - по 1 супозитория 2-3 пъти дневно. При кърмачета от 0 до 6-месечна възраст - до 2 пъти дневно по 1 супозитория.

Предупреждения: He приемайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества, лайка, растения от сем. Сложноцветни или към някоя от останалите съставки. При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на което и да е лекарство. Продуктът е показан за кърмачета и деца до 12 год. възраст. Повишената температура може да е симптом на сериозно заболяване. Ако след приложението на продукта не настъпи желаният лечебен ефект или състоянието се влоши, да се направи консултация с лекар за преоценка на лечението.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

8,86 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.