Kат.номер: W48332
Срок на годност: 28.02.2021
Бърза връзка:

МАМА НАТУРА ДЕНТОКИНД при никнене на зъбки гел 10мл

Описание

МАМА НАТУРА ДЕНТОКИНД при никнене на зъбки гел е специално създаден за облекчаване на възпалените и болезнени венци на бебето. Локално обезболяващо и противовъзпалително действие. Успокоява и хидратира венците. Възстановява и защитава лигавицата в устната кухина. Съдържа 2 активни съставки:

  • Екстракт от листа на слез (Malva sylvestris) – съдържа многобройни полизахариди, антоцианини, танини, флавоноиди, клей и етерични масла, които са богати на активни молекули. Те въздействат успокояващо и обезболяващо на възпалената лигавица
  • Пантенол – наричан още и „Провитамин В5” – подобрява хидратацията на лигавицата, действа успокояващо и спомага за регенерирането на тъканите

Ключови ползи: Подходящ от деня на раждането. Удобна форма, лесен за нанасяне. Приятен вкус, с подсладители от природата. Надежден и безопасен. Дерматологично тестван. Произведен в Германия.

Дозировка: Нанесете малко количество (колкото грахово зърно) от Дентокинд гел върху пръста и нежно масажирайте венците по няколко пъти на ден, но не повече от 4 пъти за 24 часа.  Детето може да яде или пие 15 минути след използване на гела.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

11,00 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.