Kат.номер: W41155
В наличност
Срок на годност: 30.09.2021
Бърза връзка:

БАЗИКА ДИРЕКТ / BASICA DIREKT възстановява алкално-киселинното равновесие на организма сашета x 30

Описание

БАЗИКА ДИРЕКТ / BASICA DIREKT е хранителна добавка, която доставя необходимото количество жизненоважни алкални минерали, които възстановяват киселинно-алкалното равновесие в организма до нормални нива. Поради факта, че съвременният човек приема малко количество пресни плодове и зеленчуци и употребява храни с високо киселинно съдържание, в организма му се натрупват много киселини. Липсата на алкализиращи субстанции води до появата на "хронична ацидоза". Последствията са нервност, хронична умора, стрес, намалена трудоспособност, изтощение и други. За да се премахне киселинния излишък трябва да се приемат допълнително алкални минерали. Базика Директ е добре да се приема от бременни и кърмещи жени, активно спортуващи и хора в напреднала възраст. Препоръчва се при спазване на диета за намаляване на теглото. Не съдържа лактоза.

Състав: Базика Директ съдържа: Дневната доза от две сашета Базика директ включва: Калций (като калциев цитрат): 240мг; Магнезий (като магнезиев цитрат / оксид): 400мг; Цинк (като цинков цитрат): 5мг; Молибден (като натриев молибдат): 50мкг; Хром (като хром хлорид): 40мкг; Селен (като натриев селенит): 30мкг.
Базика Директ не съдържа лактоза.

Дозировка: Дневната доза е 2 сашета Базика Директ /сутрин и вечер/. Приема се без вода. След приема ако е необходимо се пият течности.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

28,45 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.