Kат.номер: PH38250
В наличност
Срок на годност: 31.03.2025
Бърза връзка:

АНТИМЕТИЛ за добро храносмилане табл. 50мг х 36

Описание

Антиметил съдържа стандартизиран екстракт от джинджифил, който допринася за запазване здравето на храносмилателната система.

Антиметил може да се използва в следните случаи:

Гадене от различен произход: преяждане, промяна в хранителния режим, необичайни храни, гадене при пътуване, сутрешно гадене, гадене при бременност (особено през първите 3 месеца). Повръщане: преяждане, след прием на различни лекарства, бременност, след операции и химиотерапия

Стомашен дискомфорт: преяждане, промяна на стандартното хранене по време на отпуск, ваканция, празници

Морска болест: при пътуване по суша, море и въздух Антиметил съдържа екстракт от джинджифил, който е 10 пъти по концентриран от традиционният джинджифил на прах. Екстрактът от джинджифил е добре проучен и научно документиран в продължение на много години. Той е изключително ефективен при смущения в храносмилането, като в същото време няма негативни странични ефекти.

Подходящ за: Деца над 3г., бременни и кърмещи жени Активни съставки: Стандартизиран екстракт от джинджифил (Zingiber officinale) – 50 mg (съдържа 10% gingerols)

Дозировка:

  • Деца между 3 и 5 години: 1 табл. 1-2 пъти дневно, максимум 2 таблетки.
  • Деца между 6 и 11 години: 1 табл. 1-4 пъти дневно, максимум 4 таблетки.
  • Възрастни и деца над 12 години: 2 табл. 1-4 пъти дневно.
  • Бременни жени / от 1-вия месец / : 1 табл. сутрин и 1 табл. вечер или 2 табл. сутрин, максимум 2 таблетки. 

Таблетките да се поглъщат с чаша с вода.

При пътуване: вземете таблетка 30 минути преди пътуване.

Предупреждения: Антиметил табл. не трябва да се използват при жлъчно-каменна болест. Да се съхранява на тъмно, сухо и проветриво място, далеч от достъп на деца.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

18,09 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.