Kат.номер: PH20764
В наличност
Срок на годност: 31.01.2022
Бърза връзка:

БИОГАЙА ПРОТЕКТИС / BIOGAIA PROTECTIS пробиотични капки при колики и диария за бебета и деца 5мл

Описание

ОПИСАНИЕ: БИОГАЙА ПРОТЕКТИС представлява пробиотик във вид на капки, който уравновесява чревната микрофлора, допринася за имунитета и поддържа здравето на бебетата, новородените и малките деца, облекчават коликите, предпазват от диария. БИОГАЙА ПРОТЕКТИС са създадени по специална нова технология, която позволява съхранението на пробиотика на стайна температура. БИОГАЙА ПРОТЕКТИС е единствения по рода си пробиотик, който съдържа патентования щам Lactobacillus reuteri Protectisсе, изолиран от майчина кърма, като това го прави абсолютно безопасен за прием дори от новородени бебета. Съдържащият се пробиотичен щам Lactobacillus reuteri Protectis е устойчив на агресивното действие на солната киселина и жлъчните соли в стомаха и червата, предпазва храносмилателния тракт от вредните микроорганизми. Свързва се с чревната мукоза и епителните клетки и по този начин остава да действа в червата. Lactobacillus reuteri Protectis е единствения лактобацил, отделящ ройтерин – антимикробен агент, който пречи на развитието на вредните микроорганизми в храносмилателния тракт, без да засяга развитието на нормалните за здравия човек бактерии. БИОГАЙА ПРОТЕКТИС капки значително намаляват честотата на коликите при бебета, предпазват от диария при недоносени бебета, стимулират имунната система и защитават органзима от инфекции. БИОГАЙА ПРОТЕКТИС действат чрез възпиране на развитието на болестотворните бактерии и микроорганизми, като по този начин възвръщат чревното здраве и нормалното състояние на чревната микрофлора. Препоръчват се за прием след раазлични заболявания или чревни нарушения и е перфектното съпътстващо средство по време на леченние с антибиотици. БИОГАЙА ПРОТЕКТИС може да предпази от диария при деца, които са на атибиотична терапия и намалява честотата на воднистата диария при деца, които страдат от ротавирусна инфекция.

БИОГАЙА ПРОТЕКТИС се препоръчват при гастрит (причинен от H. Pylori), при остър гастроентерит, чревни възпалителни заболявания, синдром на раздразненото черво, при диария след облъчване и диария, свързана с антибиотично лечение (причинена от Clostridium difficile). БИОГАЙА ПРОТЕКТИС са перфектно средство за повишаване на имунитета и защитите сили на организма срещу грип, настинка и други обичайни инфекции, които се характеризират със симптоми като висока температура,чревни инфекции и простуда.  Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. 

СЪСТАВ: 5 капки съдържат 100 милиона живи активни Lactobacillus reuteri Protectis. Други съставки: Слънчогледово олио, средноверижно триглицеридово олио С8-С10, силиконов диоксид.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Обичайната дневна доза е по 5 капки дневно. При колики - по 1 доза дневно /продължително време/. При Антибиотично лечение - 1 доза дневно, до 5 дни след преустановяване приема наантибиотика. При Диария - 1–3 дози дневно по време на острата фаза, 1 доза дневно 5 дни след това. За Засилване на имунната система - 1 доза дневно (продължително). За правилната употреба разклащайте добре преди употреба БИОГАЙА ПРОТЕКТИС. Могат да бъдат приемани в лъжичка, разтворени в течност или храна. Важен е редовният прием на капките.

СТАТУТ НА ПРОДУКТА И ИЗИСКВАНИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ: Хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.Съхранявайте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С. Да не се използва след изтичане на показания сок на годност от производителя върху опаковката 

 

21,16 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.